detector.media
22.11.2017 14:36
Проект «Головна тема» сподобався електоральній аудиторії
Проект «Головна тема» сподобався електоральній аудиторії
Прем’єрний випуск суспільно резонансного проекту «Головна тема» з Оленою Кот, присвячений пенсійній реформі, подивились понад 5,6 млн. українців***. Успішний старт підтвердив лідерство каналу «Україна» в інформаційно-аналітичному мовленні. Від початку року канал «Україна» утримує першість за електоральною аудиторією як серед новин, так і серед підсумкових аналітичних тижневиків.

«Наші дослідження демонстрували запит української аудиторії на активну участь у творенні реформ, у позитивних змінах, у бажанні контролювати чиновників, владу. І ми створили саме таку програму – «Головна тема», розраховану на активного глядача, якого не влаштовує постійна «зрада» в ефірі, який хоче розібратись у проблемі і визначити напрям руху для реформ у країні. Завдяки тому, що в студію ми будемо запрошувати  справді впливових експертів, міністрів, депутатів, наші глядачі разом з журналістами каналу і ведучою Оленою Кот зможуть дійсно впливати і творити майбутнє країни. Показники перегляду першого випуску програми продемонстрували, що ми правильно розуміємо потреби нашої аудиторії», - зазначив директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко.

«Головна тема» стала кращою програмою на вітчизняному телебаченні від початку року за аудиторією 18+ (50 тис.+). Рейтинг «Головної теми» сягнув 10,49%**, частка – 22,74%**. У 2017 році це – найвищий показник серед програм на українському телебаченні**. Аудиторія прем’єрного випуску, присвяченого дискусійним моментам пенсійної реформи, становила понад 5,6 млн. українців (5 622 830 осіб***).

За аудиторією 18+ (міста з населенням понад 50 тис. мешканців) праймові інформаційні та інформаційно-аналітичні проекти каналу «Україна» посідають перше місце серед аналогічних проектів українських телеканалів. Від початку року середній рейтинг інформаційно-аналітичного тижневика «События недели» з Олегом Панютою за аудиторією 18+ (50 тис.+) становить 5,26%**, середній рейтинг праймових випусків новин «Сьогодні. Випуск о 19:00» – 4,74%**.

* Дані розраховані для аудиторій у віці 18-54 вибірка "50 тис. +".

** Дані розраховані для аудиторій у віці старше 18 років вибірка "50 тис. +". 

***Дані розраховані для аудиторії старше 4 років, вибірка «Вся Україна»

Дані дослідження телевізійної аудиторії належать Індустріального телевізійного комітету (ІТК), надані телеканалом "Україна". Дані попередні на 20 листопада 2017 року. Дані надані за показниками rat% і shr%. Детальніше за показниками в глосарії ІТК.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY