detector.media
22.11.2017 10:14
На телеекранах окупованого Луганська лише текст на тлі картинки, як в 90-х — журналіст
На телеекранах окупованого Луганська лише текст на тлі картинки, як в 90-х — журналіст
Увечері до Луганська заїхала велика кількість техніки і військових, це відео вже є в мережі, повідомив журналіст Євген Спірін.

Про це розповів в ефірі «Громадського радіо» журналіст Євген Спірін.  

«Телебачення там не працює. Як було в 90-ті роки – текст на фоні якоїсь картинки. Була або заява Плотницького, або заява Корнета. Плотницький каже, що Корнет вже «нелегітимний міністр», Корнет каже, що він «міністр», і насправді дуже важко зрозуміти, що там відбувається, - сказав журналіст. - Але військові присутні, близько 19:00 в Луганськ заїхала велика кількість техніки, це відео вже є в мережі».

«Суть у тому, що так званого «міністра» намагалися усунути з поста, але він не пішов, і був призначений новий «виконуючий обов’язки міністра», який не зміг приступити до виконання своїх обов’язків, тому що старий «міністр» не звільнив свій кабінет», - пояснив Євген Спірін.

Як повідомляв «Детектор медіа», голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Верховної Ради України Вікторія Сюмар вважає, що ситуація з інформаційним простором Донбасу загрожує національній безпеці України.

У штабі АТО свого часу висловлювали сподівання, що завершення будівництва 134-метрової телевежі в Бахмутівці (Луганська область) дозволить сигналу українського мовлення досягати лінії розмежування і тимчасово неконтрольованих українською владою районів області.

«Будівництво 134-метрової опори в Бахмутівці Новоайдарського району Луганської області завершено. Строк монтажу об'єкта зайняв 1 місяць. Завдяки чому сигналом українських телеканалів і радіостанцій буде охоплено підконтрольні території впритул до "лінії розмежування". Телевежа також охопить ще й частину тимчасово окупованих територій (Луганськ, Алчевськ)», - йшлося повідомленні. 

Фото: Еспресо.TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY