detector.media
21.11.2017 12:37
24 листопада – семінар «Організація та методи інформування громадськості щодо євроатлантичної інтеграції»
24 листопада о 10:00 у Києві відбудеться навчальний семінар Держкомтелерадіо та Укртелерадіопресінститут на тему: «Організація та методи інформування громадськості щодо євроатлантичної інтеграції» для представників центральних, регіональних і місцевих ЗМІ щодо співробітництва України з НАТО та державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції України

Планується серія семінарів. 

Головний наголос на семінарах буде зроблено на практичних методах інформування, використанні  у публікаціях результатів соціологічних досліджень щодо співробітництва України з НАТО.

Серед спікерів, які вже дали згоду на участь у серії семінарів : народні депутати Борис Тарасюк та Іван Крулько, екс-президент України Леонід Кравчук, член Президії НАН України Володимир Горбулін, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучерів Ірина Бекешкіна, доктор наук, медіа-експерт Лада Рослицька (США), доктор наук, медіа-експерт, професор Амреас Умланд (ФРН), експерт Центру інформації та документації НАТО Вікторія Сієсете (Литва), президент Ліги «Україна – НАТО» Сергій Джердж

Семінари відбуватимуться  на виконання Указу Президента України  «Про затвердження концепції вдосконалення інформування громадськості щодо Євроатлантичної інтеграції України» та розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Плану заходів з реалізації концепції щодо Євроатлантичної інтеграції України».

Початок семінару - 24 листопада о 10.00, за адресою – Київ, вул. Богдана Хмельницького, 46, м. Університет, Укртелерадіопресінститут. Акредитація – з 9.30.

Акредитація - Максим Рильський, 050-330-77-42, 067-503-15-85, maxim.rylsky@gmail.com.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY