detector.media
21.11.2017 11:54
Режисером «Чорного ворона» на «1+1» став Олег Туранський
Режисером «Чорного ворона» на «1+1» став Олег Туранський
Олег Туранський став режисером екранізації історичної драми «Чорний ворон», яку телеканал «1+1» знімає за мотивами однойменного твору письменника Василя Шкляра. Режисер відомий за роботою над фільмом «Я з тобою» та серіалом «Сувернір із Одеси»

Про це стало відомо на презентації нової книги Василя Шкляра «Троща», повідомляє прес-служба телеканалу.

Пан Туранський повідомив, що тема історичної драми «Чорний ворон» йому близька, адже його родичі по батьківській лінії були січовими стрільцями: «Десь на генетичному рівні я відчуваю цей зв'язок. Боротьба за свободу духу триває і в мені також».

Роман «Залишенець. Чорний ворон» Василя Шкляра розказує про боротьбу українських повстанців проти радянської влади у 1920-х роках. Роман розійшовся накладом у 300 тисяч примірників. Виробництво історичної драми відбувається за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Нагадаємо, про підписання угоди між каналом «1+1» і письменником Василем Шкляром про виробництво 4-серійної історичної драми «Залишенець. Чорний Ворон» за мотивами його однойменного роману  повідомив у лютому генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

19 грудня Держкіно уклало з компанією «ТЕТ-продакшн» («1+1 медіа») контракт про надання кінопроекту «Залишенець. Чорний ворон» державної фінансової підтримки розміром 11 млн 873,5 тис. грн. Загальна вартість виробництва фільму – 23 млн 746,9 тис. грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY