detector.media
Детектор медіа
21.11.2017 11:31
Активісти спалили банер проекту «Інтера» з зображенням Оксани Марченко
Активісти спалили банер проекту «Інтера» з зображенням Оксани Марченко
Ініціатори підпалу обурені тим, що реклама з дружиною Медведчука розміщена на місці загибелі героїв Небесної Сотні

Сьогодні вночі на вулиці Грушевського, на вході на стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського було підпалено банер нового проекту телеканалу «Інтер» «Время строить», ведучою якого є Оксана Марченко. Інформація про це з’явилася у Фейсбук-групі «Анафема», яка позиціонує себе таким чином: «Ми - Анафема! Анафема медведчуку і усім його посіпакам. Їхній шлях закінчиться під ростовським парканом...».

Як відомо, телеведуча Оксана Марченко є дружиною Віктора Медведчука, а їх спільна донька – похресниця президента Російської Федерації Володимира Путіна. Той факт, що за таких висхідних даних обличчя Марченко розмістили на вулиці Грушевського, де під час Революції Гідності загинули герої Небесної Сотні, активісти вважають «тролінгом».

«На колонах Стадіону ім.Валерія Лобановського. Поряд з місцем де загинули Нігоян та Жизневський. Де було покалічено десятки людей. Це тролінг такий? Ну нічого мразі, на ваш тролінг завжди знайдуться коктейлі і щось посерйозніше», – підписана світлина з палаючим банером.

Фото: Фейсбук

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY