detector.media
18.11.2017 10:42
«Головна тема» виходитиме на каналі «Україна» щонеділі
«Головна тема» виходитиме на каналі «Україна» щонеділі
19 листопада на каналі «Україна» стартує прем’єрний випуск проекту «Головна тема». У першому випуску програми авторка і ведуча Олена Кот підніме питання нової пенсійної реформи.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Програма вийде в ефірі о 20:00.

В студії «Головної теми» обговорять чинний закон про пенсійне забезпечення. Ведуча разом з гостями пояснить, які зміни передбачає нова пенсійна реформа, покаже, як визначити формулу пенсійних нарахувань, дізнається, коли українцям чекати нового зростання пенсій та як зміняться ціни після довгоочікуваного підняття доходів.

«У першому випуску нашої програми ми розберемося, що змінилося після ухвалення нового законопроекту про пенсійну реформу. Пояснимо глядачам, як перевірити, чи вірно їм нарахували пенсію, а також поговоримо про те, що треба зробити вже зараз, щоб було на що жити на заслуженому відпочинку», -  розповіла Олена Кот.

Актуальні питання ведуча проекту поставить гостям студії: міністру соціальної політики Андрію Реві, доктору економічних наук, заслуженому економісту України Олексію Плотнікову, експерту ГО «Реанімаційний пакет реформ» Олександру Ткачу.

«Головна тема» виходитиме щонеділі на каналі «Україна».

Нагадаємо, у жовтні стало відомо, що в листопаді на телеканалі «Україна» стартує нова щотижнева програма «Головна тема», авторкою і ведучою якої є Олена Кот.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY