detector.media
17.11.2017 17:52
В Києві повідомили про мінування 12 об'єктів – у тому числі телеканалу ICTV (ОНОВЛЕНО)
В Києві повідомили про мінування 12 об'єктів – у тому числі телеканалу ICTV (ОНОВЛЕНО)
Сьогодні, 17 листопада, на лінію «102» Національної поліції зателефонував невідомий і повідомив про мінування 12 об'єктів - серед них і ТРЦ «Україна», канал ICTV, станція метро «Либідська» та ТРЦ «Атмосфера».

Про це повідомляють «Вартові Еспресо».

З торгово-розважального комплексу «Україна» станом на 16.15 евакуювали всіх відвідувачів. На вході стояли правоохоронці і нікого не пускали всередину комплексу. На місце прибули медики та вогнеборці.

Пізніше столічна поліція заявила, що перевіряє інформацію щодо замінування 12-ти об'єктів. Анонім повідомив про закладену вибухівку на центральному автовокзалі, телеканалі, автостанції «Дарниця», 6-ти розважальних центрів, станції метро «Либідська» та «Святошин», а також в готелі.

«За вказаними адресами прибули усі профільні служби. На даний час проводиться евакуація громадян. Інформація про вибухівку за всіма об'єктами у різних районах Києва надійшла в поліцію упродовж години», - повідомила поліція.

Біля каналу ICTV 

На сайті програми «Факти» було оприлюднено інформацію, що співробітників каналу ICTV евакуювали з приміщення. «Працівників телеканалу ICTV вивели на вулицю. Сапери проводять перевірку у будівлі», - повідомив канал.

Згодом стало відомо, що станція метро «Либідська» поновила роботу. «Станцію "Либідська" перевірено, вибухонебезпечних предметів не виявлено. Працюємо в звичайному режимі», - повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

Станом на 18.00 Відділ комунікації поліції Києва повідомив, що правоохоронці завершили перевірку «замінованих» об’єктів. Жодних небезпечних предметів та речовин не виявлено.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до шести років ув’язнення. Поліція розшукує зловмисників, які вчинили правопорушення.

На фото угорі - біля ТРЦ «Україна»

Фото: «Вартові Еспресо».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY