detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
17.11.2017 10:41
«Дуже радіо» не сплатило ліцензійний збір і втратило частоту в Малині
«Дуже радіо» не сплатило ліцензійний збір і втратило частоту в Малині
16 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення скасувала своє рішення від 5 жовтня про визначення переможця конкурсу та видачу ліцензії на мовлення з використанням частоти 100,9 МГц у місті Малин Житомирської області.

Причиною такого рішення стала несплата ліцензійного збору переможцем конкурсу – радіостанцією «Дуже радіо» (ТОВ «ТРК “Говерла”»).

Нагадаємо, «Дуже радіо» подало на конкурс ФМ-частот на місцеве мовлення найбільше заявок – 11. Співвласник радіостанції Олександр Ксенофонтов пояснив, що «Дуже радіо» хоче розвиватися як транскордонне радіо по всіх кордонах України і в усіх туристичних місцях України, щоб розповідати про туристичний та економічний потенціал України. Але за підсумками конкурсу йому дісталася лише одна частота в Малині Житомирської області.

«Дуже радіо» (ТОВ «ТРК “Говерла”») – це львівська туристична радіостанція, якою володіють продюсер Олександр Ксенофонтов, співачка Руслана Лижичко та Ніна Лижичко. «Дуже радіо» запустилося наприкінці грудня 2016 року на частоті 104,3 МГц у Львові. До цього на своїй частоті ТОВ «ТРК “Говерла”» ретранслювало мережеву радіостанцію Kiss FM. На той час радіостанція належала студії «Люксен» Олександра Ксенофонтова та Руслани Лижичко, а також телерадіокомпанії «Люкс» мера Львова Андрія Садового та керівника ТРК «Люкс» Романа Андрейка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY