detector.media
16.11.2017 15:37
Канал «Україна» покаже прем'єру чотирисерійного фільму «Веселка в небі»
Канал «Україна» покаже прем'єру чотирисерійного фільму «Веселка в небі»
У неділю, 19 листопада, о 17:15 на телеканалі «Україна» - прем'єра 4-серійного фільму «Веселка в небі» виробництва кінокомпанії «Українська продакшн студія».

Про це «Детектору медіа» розповіли в прес-службі каналу «Україна».

Смерть Олексія в автокатастрофі вибиває у Маші землю з-під ніг. Навіть донька Поліна не може заповнити порожнечу, що утворилася в серці Маші після втрати коханого чоловіка. Та вона з Полею не єдині, хто втратив у цій трагедії близьку людину. Оля, талановитий дизайнер, була в машині Олексія, коли вони їхали по роботі на будмайданчик майбутньої лікарні, а опинилися на кладовищі. У Олі залишився чоловік Максим і дівчатка-близнючки Аня та Віка.

Чуже горе розділити не можна, але допомогти його пережити можна. За словами режисера-постановника картини Олени Яковлевої, фільм розповідає про те, чи є життя після смерті близької людини.

«У серіалі порушено важливе питання, знайоме багатьом – як прийняти удар долі, пережити нестерпний біль втрати і зберегти себе. Герої картини опиняються в складній ситуації, коли життя їх рідних людей раптово обриваються, на руках залишаються маленькі діти та безліч проблем. У цій ситуації є тільки одні ліки – Кохання, – говорить режисерка. – Крім мелодраматичної лінії, у фільмі є і детективна, тому глядачі побачать і погоні, і бійки, і перестрілки».

Головні ролі у фільмі виконали Катерина Кузнєцова, Артем Позняк, Володимир Жеребцов, Катерина Варченко, Ксенія Ніколаєва.

Виробництвом картини займалась компанія «Українська продакшн студія». Зйомки проходили в Києві і Київській області в серпні цього року.

Прем'єра фільму «Веселка в небі» каналі «Україна» у неділю, 19 листопада, о 17:15.

Фото: канал «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY