detector.media
Олена Сандул
16.11.2017 13:58
Из жизни студента Института журналистики и его домашних заданий
Преподаватели института выбирают для письменных заданий студентов первого курса неожиданные темы

"Стилізувати казку "Колобок" під сюжети трьох телеканалів: Магнолія ТВ, Культура и СТБ.

Магнолія ТВ: На Київщині зіткнулися лисичка-сестричка та колобок. Колобок не вижив.
Дорожня пригода сталася на перехресті будинку діда та баби й лісу. Як встановила поліція, колобок порушив правила та перестрибнув через ворота будинку, скоївши спочатку зіткнення з зайчиком-лапанчиком. З першого підозрюваного вже зняті звинувачення, бо, за словами очевидця, він заспівав і тілесних ушкоджень завдано не було. Після цього колобок скоїв зіткнення з вовчиком-братиком, ведмедиком та лисичкою-сестричкою. Внаслідок пригоди колобок отримав тілесні ушкодження, а саме, був з'їдений. 
Наразі поліція встановлює обставини смерті, вирішується питання про відкриття кримінального провадження на раніше судиму лисичку-сестричку, яка вже була під слідством через занадто хитрий характер.

Культура: На Київщині лисичка-сестричка з'їла колобка під музичний супровід.
Оперну співачку лисичку-сестричку внесли до списку осіб, що загрожують національній безпеці села, бо з'їла колобка. На даний момент в цьому списку вже 10 осіб, серед яких зайчик-лапанчик, вовчик-братик та ведмедик. Вже призначено дату пам'яті народному виконавцю села, колобку. 
Музиканта не зрозуміли колеги через його зухвалі тексти пісень.

СТБ: Наїта, але не щаслива.
До лісу, співаючи, колобок так і не докотився. Зустрівши на своєму шляху зайчика-лапанчика, вовчика-братика та ведмедика, хліб і не думав, що на цьому його подорож завершиться. Життя молодого амбіційного хлопця перервала лисичка-сестричка. Затримана не соромиться скоєного та відстоює думку, що конфлікт почав загиблий. 
Суд триває.

В общем, с Днем телевидения вас, люди, умеющие создать интересные сюжеты даже из колобка!

Источник: фейсбук-страница Елены Сандул

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY