detector.media
15.11.2017 15:55
Ліванським журналістам розповіли про медійні реформи в Україні
Ліванським журналістам розповіли про медійні реформи в Україні
У Держкомтелерадіо відбулась зустріч керівництва відомства з делегацією представників провідних мас-медіа Ліванської Республіки, під час якої заступник голови Держкомтелерадіо Микола Білоус розповів ліванським колегам про основні медійні реформи в Україні.

Про це повідомили «Детектору медіа» в прес-службі Держкомтелерадіо.

Йшлося зокрема про реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ, створення Суспільного мовлення на базі державних телерадіокомпаній.

Також пан Білоус поінформував про початок реалізації  великих інформаційних державних проектів - інформування громадськості щодо Євроатлантичної та європейської інтеграції України.

Ліванських журналістів (телеканали TL, Future, газети  Annahar, Lorient Le Jour) цікавили умови роботи українських колег, особливості побудови комунікацій між ЗМІ і органами влади тощо.

Після зустрічі у Держкомтелерадіо ліванська делегація поїхала у Головний військовий клінічний госпіталь, де мала намір зустрітися з медиками і військовими, які проходять лікування, передати їм гуманітарну допомогу від ліванських журналістів.

За словами Надзвичайного і Повноважного Посла України в Ліванській Республіці Ігоря Осташа, в програмі перебування делегації ліванських журналістів в Україні - зустрічі з представниками влади, відвідини Торгово-промислової палати України, Ліванського культурного центру, Посольства Лівану в Україні, а також знайомство з історичними та культурними пам’ятками Києва.

Як повідомляв «Детектор медіа», на платформі Prometheus розпочався онлайн-курс «Від комунальних до незалежних медіа: покрокова інструкція для редакторів».

Його мета - сприяння державним і комунальним ЗМІ у їхньому роздержавленні відповідно до Закону України «Про реформування друкованих і комунальних друкованих засобів масової інформації» для приведення їхньої роботи у відповідність до європейських стандартів у галузі свободи слова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY