detector.media
15.11.2017 13:01
Molodiya Festival оголосив новий конкурс соціальної реклами проти дискримінації
Molodiya Festival оголосив новий конкурс соціальної реклами проти дискримінації
Конкурсні роботи мають мотивувати людей боротися з утисками та розповідати про доступні методи такої боротьби.

Фестиваль соціальної реклами Molodiya Festival спільно з Кампанією проти дискримінації оголошують конкурс соціальної реклами про протидію дискримінації.

Про це «Детектору медіа» повідомили організатори Molodiya Festival.

Роботи пропонується надавати до 15 грудня. Найкращі отримають грошові винагороди, ротацію в кінотеатрах та на телебаченні.

Кампанія пройде під хештегом #атобітакокей? і закликатиме людей не бути пасивними, а відстоювати свої права.

«Тобі натякають на звільнення, бо ти «надто гейський» для цієї компанії, не здають квартиру через луганську прописку, ще з часів царя Гороха обіцяють пандус біля будинку, #атобітакокей? Чому б замість мовчки ковтати, не звернутися, наприклад, у відповідні інституції? Дискримінація поза законом, і є безліч інструментів для протидії їй. Буди в собі самурая і відстоюй свої права. Такі меседжі ми разом з Кампанією проти дискримінації хочемо бачити у конкурсних роликах, аби разом спонукати людей не бути пасивними «терпилами», — пояснюють організатори.

«Методів протидії достатньо: переговори з дискримінатором та роз’яснення незаконності його/її дій, привернення уваги ЗМІ до факту порушення прав людини, публічні вибачення, звернення до омбудсмена, звернення в суд», — додає координаторка Кампанії проти дискримінації Ірина Текучова.

Як повідомляв «Детектор медіа», 13 жовтня у київському кінотеатрі Планета Кіно нагородили переможців VI фестивалю соціальної реклами Molodiya Festival'17. Серед обраних учасниками фестивалю тем — електронне чіпування домашніх тварин, самотнє життя літніх людей в геріатричних пансіонатах, права велосипедистів на дорогах, патронатні родини, етичне ставлення до тварин тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY