detector.media
14.11.2017 12:07
Родина пораненого криворізького оператора вимагає від підсудного Петренка два мільйони сто тисяч гривень
Родина пораненого криворізького оператора вимагає від підсудного Петренка два мільйони сто тисяч гривень
Родина пораненого під час військових навчань у Кривому Розі оператора В’ячеслава Волка вимагає від підсудного Ігоря Петренка два мільйони гривень моральної компенсації і понад 100 тисяч гривень на лікування.

Про це повідомляє «Первый городской».

У понеділок, 13 листопада, в Саксаганському районному суді Кривого Рогу мав продовжитися розгляд справи. Однак захист обвинуваченого попросив додатковий час на ознайомлення з документами.

У свою чергу адвокати родини постраждалого озвучили суму, яку сім'я пораненого журналіста В'ячеслава Волка вимагає від інструктора Ігоря Петренка в якості відшкодування збитків - два мільйони гривень моральної компенсації і понад 100 тисяч гривень на лікування.

Під час засідання прокурор Олексій Пустоваров зачитав обставини справи, інформує «Перший Криворізький». За його словами, в пістолеті Glok обвинуваченого Петренка було не менше трьох патронів калібру 9,19.

У обвинувальному акті прокурор зазначив, що солдат загону 1051 Гайдученко брав участь у інсценуванні процесу затримання Волка, який виконував роль провокатора, разом із обвинувачуваним.

Прокурор також розповів про проведені під час досудового слідства судово-медичні експертизи.

Судове засідання перенесли на 5 грудня.

Як повідомляв «Детектор медіа», 10 листопада у Кривому Розі почали судовий розгляд щодо інструктора зі стрільби Ігоря Петренка, який 6 липня під час навчань поранив оператора «Першого Криворізького» В'ячеслава Волка.

47-річного інструктора зі стрільби судять за двома статтями – умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень, а також незаконне поводження зі зброєю.

Нагадаємо, 6 липня у Кривому Розі поранено оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Волка, який брав участь у зйомках постановочного кадру під час військових навчань. Підозрюваного затримано. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Наприкінці вересня справу пораненого Волка перекваліфікували з «необережного» ушкодження на «умисне».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY