detector.media
13.11.2017 19:20
Ukrainian Media E-School запускає безкоштовні онлайн-курси для медіаспеціалістів
Ukrainian Media E-School запускає безкоштовні онлайн-курси для медіаспеціалістів
Ukrainian Media E-School (UMESchool) розпочинає набір на безкоштовні навчальні курси «Онлайн маркетинг і монетизація» та «Корпоративні фінанси» в режимі дистанційного навчання online. Курси стартують в Києві за підтримки Deutsche Welle Akademie, Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ).

Про це повідомляє прес-служба НАМ.

До навчання запрошуються медіаспеціалісти, журналісти, власники інтернет-ресурсів, маркетологи та інші учасники.

Навчання дозволить учасникам  отримати нові знання та поглибити  вже існуючі знання і уміння в питаннях: створення, просування та продажу контенту, монетизації ЗМІ та планування фінансової діяльності в медіа.

Онлайн-курси є безкоштовними  для всіх учасників. Для реєстрації необхідно зайти на платформу, обрати  необхідний курс та заповнити заявку для участі.

Курс «Онлайн маркетинг і монетизація»: це базовий  онлайн – курс для журналістів,  нинішніх та майбутніх власників інтернет-ресурсів, маркетологів, які бажають познайомитися  з онлайн-особливостями, а також тих, хто вже зробив сайт і соціальний акаунт, але не сформулював підхід до комплексної роботи з ними. Тривалість: 7-10 годин. Рівень: базовий.

Курс «Корпоративні фінанси» розрахований на  працівників медіакомпаній, які раніше не працювали з фінансами в цілому або взагалі стикаються з ними вперше. Курс містить прості і зрозумілі пояснення суті корпоративних фінансів, базових термінів і принципів, на яких будується робота з управління фінансами. Декілька тем присвячені управлінському обліку, основним фінансовим звітам, які важливі як інструменти в роботі менеджера. Окрім цього розділи курсу присвячені бюджетуванню, аналізу фінансової інформації, а також системі побудови оцінки ефективності діяльності компаніївідділупрацівника на базі КРI (ключових показників діяльності).

Весь курс - це 10 різних тем, в кожній з яких можна знайти докладну презентацію, приклади робочих інструментів, тести і завдання (з варіантами відповідей) для самоконтролю, кілька відео-презентацій з ключових моментів, а також рекомендації з використанням додаткових матеріалів для більш поглибленого вивчення предмета (в тому числі посилання на корисні тематичні інтернет матеріалиресурси).

Тренери:

-Віра Черниш – фахівець з маркетингу та просування медіа. Багаторічний маркетолог  в UMH group, в тому числі в журналі «Фокус».

-Ганна Авраменко – експертка у галузі корпоративних фінансів, колишня фінансова топ-менеджерка медіахолдингів StarLightMedia та «Медіа Група Україна».

Ukrainian Media E-School - це сучасні курси підвищення кваліфікації для журналістів та медіаменеджерів. Система навчання побудована за німецьким зразком. Спільний проект Незалежної асоціації мовників (НАМ) і Deutsche Welle Akademie. Українські експерти за багаторічним досвідом журналістики і медіаменеджменту разом з німецькими фахівцями розробили навчальну програму для журналістів і керівників медіасфери, які прагнуть удосконалити свої знання та навички.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY