detector.media
13.11.2017 18:46
«Dzidzio Контрабас» переглянули понад 300 тисяч глядачів – продюсер сподівається на приквел
«Dzidzio Контрабас» переглянули понад 300 тисяч глядачів – продюсер сподівається на приквел
Українську кримінальну комедію «Dzidzio Контрабас», яка вийшла у широкий вітчизняний прокат 31 серпня, станом на 9 листопада переглянули 308 697 глядачів, бокс-офіс стрічки склав на цю дату 22 000 630 гривень.

Про це написав у своєму Facebook генеральний продюсер фільму Сергій Лавренюк.

Нагадаємо, коли надходження від дистрибуції «Dzidzio Контрабас» перетнули позначку в 20 мільйонів гривень, продюсер повідомив, що фільм окупив у прокаті витрати на виробництво і рекламу. «Сьогодні ми з упевненістю можемо сказати, що ми покрили витрати на виробництво, рекламу і вийшли в плюс. Також тішить те, що попри зменшення кількості екранів, заповнюваність залів стала більшою, а це говорить про те, що ми зуміли протягом місяця втримати цікавість аудиторії до фільму», - зазначив Сергій Лавренюк.

При цьому продюсер не називає бюджет стрічки. «Але я не оголошував бюджет і SelfieParty теж. Коли ми робитимемо некомерційні проекти за підтримки Держкіно і грошей з бюджету, ми, звичайно, за законом відзвітуємо за кожну витрачену гривню. Тут же я скажу так: «Dzidzio Контрабас» був знятий за ті гроші, за які можна було зробити нормальний продукт, який був би оцінений глядачами», - сказав він в інтерв’ю Мind.ua.

Цьому ж виданню Сергій Лавренюк повідомив, що сподівається на зйомки приквела «Dzidzio Контрабас». Про це він сказав, відповідаючи на питання, чому головний жіночий персонаж у фільмі розмовляє російською мовою.

«Насправді це саме я наполіг. У нас на майданчику були з цього приводу дебати. Актриса у нас з літературною українською мовою, носій мови (актриса Олена Лавренюк – дружина Сергія Лавренюка. – Mind). Розмовляє вона досить театрально-літературно для нашої стилістики. І на тлі ось цього поставленого правильного українського герой Михайла звучав зовсім не так, як ми б хотіли, як закладено в сценарії. Його сленг поряд з літературним поданням автоматично робив його менш героїчним. А базікати, як він, у неї не виходило. Тому ми зробили її такою столичною фіфою, яка тягне на себе негатив, зокрема й завдяки мові. Так ми посилили конфлікт і недовіру до неї. А в цілому ми розраховуємо у наступному фільмі розповісти передісторію, з якої все стане про неї зрозуміліше», - зазначив продюсер.

На уточнююче питання, чи можна чекати приквелу фільму, він відповів: «Сподіваюся».

Як повідомляв «Детектор Медіа», «DZIDZIO Контрабас» вироблений Solar Media Entertainment, телеканалом «Сонце» і DZIDZIO Film та має двох генеральних продюсерів – Сергія Лавренюка і Михайла Хому, відомого як Dzidzio. Для Сергія Лавренюка це вже третя повнометражна картина за півтора роки, дві попередні – #SelfieParty режисера  Любомира Левицького та «Лагідна»  Сергія Лозниці.

Читайте також на «Детекторі медіа»: Сценарист «Дзидзьо Контрабас» Владимир Нагорный: «Нам очень повезло, что не надо было выдумывать персонаж».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY