detector.media
13.11.2017 12:02
Загибель медійників та експертів в ДТП під містом Рівне могла бути умисним вбивством – слідство
Загибель медійників та експертів в ДТП під містом Рівне могла бути умисним вбивством – слідство
Слідство вважає, що смерть п'ятьох медійників та експертів, які загинули у ДТП під містом Рівне 6 вересня, могла бути умисним вбивством

Про це свідчать дані постанови суду від 2 листопада, опублікованої в реєстрі судових рішень, повідомляє Прямий канал.

Так, за повідомленням сайту каналу, досудове розслідування встановило, що водій вантажного автомобіля DAF навмисне допустив зіткнення з автомобілем, у якому знаходилися політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров, Володимир Карагяур, а також секретар Ради донорів з питань децентралізації в Україні, колишній заступник глави Донецької військово-цивільної адміністрації Сергій Попов.

Крім того, як зазначає Прямий канал, слідство заявило про наявність ще одного підозрюваного у причетності до смертельної ДТП, і запросило у Печерського суду доступ до мобільних телефонів даного фігуранта справи і доступ до інформації мобільного оператора. Суд клопотання слідчого прокуратури задовольнив.

Як повідомляв «Детектор медіа», ДТП сталося 6 вересня близько сьомої години ранку в Рокитнівському районі на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин». П'ятеро українських медійників і експертів поверталися з Польщі, де брали участь в українсько-польській конференції «Стратегія співпраці країн Міжмор'я в умовах гібридної війни». 

Попередньо поліцейські з’ясували, що автомобіль «Opel Omega», рухаючись автодорогою поблизу села Масевичі Рокитівського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем «DAF» з причепом (лісовоз). Водій легковика і троє пасажирів загинули на місці, четвертий пасажир - Сергій Попов - пізніше помер у лікарні. 

За фактом автокатастрофи, в якій загинули Володимир Карагяур, Олексій Курінний, Олександр Никоноров і Олександр Маслак і був смертельно травмований Сергій Попов, поліція Рівненщини відкрила кримінальне провадження.

Згодом водій вантажівки, з якою зіткнулося авто п’ятьох медійників і політологів, розповів про смертельну ДТП.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY