detector.media
Детектор медіа
13.11.2017 11:50
Миколу Тищенка звинуватили у захворюванні шеф-кухара одного з ресторанів Жмеринки
Миколу Тищенка звинуватили у захворюванні шеф-кухара одного з ресторанів Жмеринки
Під час програми «Страсті за Ревізором» експерти дійшли до думки, що ведучий «Ревізору» принизив жінку

Після перевірки програми «Ревізор» в одному із ресторанів Жмеринки, шеф-кухар закладу звільнилася за станом здоров’я. В жінки стався гіпертонічний криз. На зйомках пост-шоу «Страсті за Ревізором» експерти припустили, що в цьому є вина й Миколи Тищенка. Адже ревізор, за їх словами, на камери принизив шеф-кухара.

Справа в тому, що Тищенко, зайшовши на кухню жмеринського ресторану, побачив, що шеф-кухар взута у відкрите взуття. Це, як вже знають глядачі «Ревізора», є порушенням. То Микола Тищенко вирішив швидко владнати ситуацію й надягнув на ноги жінки контрольні білі рукавички.

«З людського погляду такий вчинок – це нонсенс, звісно, – прокоментував ситуацію кулінар Міхаїл Плотніков в студії «Страстей за Ревізором». – Не проблема ж була попросити кухаря самостійно виправити помилку, не перед камерами. Тим більше, в цій ситуації є ще психологічний момент. Шеф-кухар – це керівник колективу, а її підлеглі спостерігали за тим, що відбувається в цей момент. У яке становище ви поставили її таким вчинком? Це ж підрив авторитету».  

Сам Тищенко своєї вини в тому, що в шеф-кухаря почалися проблеми зі здоров’ям, не бачить. Очевидно, глядачі самі зможуть вирішити, хто правий, а хто ні.

Фото: прес-служба Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY