detector.media
12.11.2017 17:57
Українські лікарі отримали доступ до матеріалів Британського медичного журналу
Українські лікарі отримали доступ до матеріалів Британського медичного журналу
Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) спільно з Британським медичним журналом запустило ініціативу, яка надасть українським лікарям можливість безперервної медичної освіти онлайн та доступу до швидких відповідей на клінічні запитання від експертів галузі.

Про це йдеться у повідомленні на сайті відомства.

Британський медичний журнал (British Medical Journal, BMJ), один із найавторитетніших фахових видань для професійного зростання медиків, у рамках співпраці з МОЗ України надав доступ українським лікарям до двох своїх найбільших освітніх ресурсів - це MJ Best Practice та BMJ Learning («Найкраща практика BMJ» та «Навчання з BMJ»).

МОЗ радить проходити програму практикуючим лікарям - особливо вона буде корисною фахівцям, які починають працювати.

Записатися на безкоштовний курс можна через лікарів-координаторів Британського медичного журналу в Україні.

«Наразі ми працюємо, щоб в кожній області та медичному виші був координатор, який може зареєструвати лікаря», - зазначає МОЗ.

Практика реєстрації через координатора - це формат, за яким Британський медичний журнал записує на курс в усіх країнах, з якими співпрацює. Таким чином зареєструватися можуть справді практикуючі медики.

За посиланням   можна знайти контактні дані координаторів (від тих регіонів, які спромоглися їх надати), які забезпечуватимуть надання кодів доступу до ресурсу.

Лікарі, які прагнуть долучитися до ініціативи, але не знайшли у таблиці координатора від свого регіону, можуть звернутися безпосередньо до Керівника програми від BMJ Олени Новічкової за електронною адресою enovichkova@bmj.com.

Нагадаємо, журналістка телеканалу «Інтер» Інна Білецька вразила користувачів Фейсбуку дописом про реалії годування пацієнтів у психіатричній лікарні в Рівненській області.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY