detector.media
11.11.2017 12:18
У деяких районах ОРДЛО та у «сірій зоні» Донбасу є українське радіомовлення – «Донбас.Реалії»
У деяких районах ОРДЛО та у «сірій зоні» Донбасу є українське радіомовлення – «Донбас.Реалії»
«Донбас.Реалії» (проект «Радіо Свободи») провів моніторинг радіосигналу на окупованих територіях та у «сірій зоні» Донбасу

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила редакторка проекту «Донбас.Реалії» Тетяна Якубович.

«Є купа проблем з мовленням в ОРДЛО. Сигнал є не скрізь, фм-покриття сягає лише західного краю, наші частоти глушаться, на них запускаються сепаратистські мовники... Але вже те, що за півтора роки вибудувана ця мережа, яка дозволяє нам бути там, де немає незалежних медіа, вражає і радує. Дякую партнерам – "Пульсу", "Голосу", "Всесвітній службі" – і хочу порадувати мовників, чий сигнал в окупації ми зловили випадково під час моніторингу – "Країну.ФМ" і "Армію.ФМ"», – написала пані Якубович.

Нагадаємо, за повідомленням Міністерства інформаційної політики, на підконтрольних територіях в зоні АТО вдалося забезпечити сталий сигнал українських мовників.

Як повідомляв «Детектор медіа», Національна рада з питань телебачення і радіомовлення пропонує Раді національної безпеки і оборони України (РНБОУ) вибудувати систему для глушіння телерадіосигналу з анексованого Криму на територію материкової України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY