detector.media
11.11.2017 11:30
Український фільм «Стоп-Земля» здобув нагороду на кінофорумі у Котбусі
Український фільм «Стоп-Земля» здобув нагороду на кінофорумі у Котбусі
Український кінопроект «Стоп-Земля» Катерини Горностай отримав головний приз в індустріальній секції міжнародного кінофоруму Connecting Cottbus у Німеччині

Про це пише «Укрінформ» з посиланням на прес-службу Державного агентства України з питань кіно.

«Стоп Земля» – повнометражний ігровий фільм Катерини Горностай. Проект визнали найкращим зі 125 поданих. Команда фільму отримала грошовий приз розміром 1,5 тис євро.

За повідомленням Держкіно, «Стоп-Земля» є спільним проектом двох українських продюсерських компаній. Продюсери фільму – Віталій Шереметьєв та Наталія Лібет («Ессе Продакшн Хаус»), Геннадій Кофман, Ольга Бесхмельніцина («Магіка-фільм») і Вікторія Хоменко.

Як відзначив голова Держкіно Пилип Іллєнко, вітаючи переможців індустріальних секцій фестивалю, журі Connecting Cottbus вже третій рік поспіль оцінює українські проекти як найкращі. 

«Я вважаю це великим успіхом і визнанням потенціалу української кіноіндустрії. Також сподіваюся, що це не єдині перемоги українських фільмів на цьогорічному кінофестивалі у Коттбусі, адже невдовзі будуть оголошені переможці конкурсних програм, у яких представлені чотири українські стрічки», – сказав пан Іллєнко.

Нагадаємо, Фільм Ярослава Лодигіна «Ворошиловград» за однойменним романом Сергія Жадана отримав головний приз секції Work in Progress міжнародного кінофоруму Connecting Cottbus, який щороку проходить у місті Котбус, що в Німеччині

Фото: Facebook

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY