detector.media
10.11.2017 13:50
ФСБ вважає, що Сущенко збирав інформацію про вторгнення російських військ в Україну – Фейгін
ФСБ вважає, що Сущенко збирав інформацію про вторгнення російських військ в Україну – Фейгін
Марк Фейгін, адвокат заарештованого в Росії журналіста Романа Сущенка, ознайомився з двома томами справи та повідомив деякі подробиці

«Нагадую також, що справу стосовно українського журналіста Романа Сущенко закінчено. Ми ознайомилися з двома томами з десяти. За версією ФСБ Роман збирав інформацію про вторгнення російських військ в Україну»,написав адвокат у Facebook.

Нагадаємо, власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі. 

25 вересня Московський міський суд продовжив арешт кореспонденту Укрінформу Романові Сущенку на два місяці, до 30 листопада.

21 жовтня стало відомо, що слідство у справі журналіста Романа Сущенка закінчене. Адвокат Марк Фейгін і його підзахисний ознайомлюються з десятьма томами справи.

10 листопада Московський міський суд відхилив скаргу захисту на продовження терміну арешту українського журналіста Романа Сущенка, незаконно ув’язненого в Росії.

Фото: Sharij.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY