detector.media
09.11.2017 18:41
До Литвиненко і Голованова у новому політичному ток-шоу на каналі NewsOne приєднається Мартиросян
До Литвиненко і Голованова у новому політичному ток-шоу на каналі NewsOne приєднається Мартиросян
Крім Юлії Литвиненко і Василя Голованова, ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne вестиме Тигран Мартиросян.

Про це, а також про ще деякі деталі нового проекту «Детектору медіа» повідомили в прес-службі каналу NewsOne.

Отже, ведучими ток-шоу «Український формат» стануть ведучі вечірнього ефіру NewsOne - Юлія Литвиненко, Василь Голованов і Тигран Мартиросян.

«Ми віримо, що разом із запуском ток-шоу «Український формат» політики стануть ближчими до звичайних людей, що матиме вплив на позитивні зміни в Україні», - каже виконавчий продюсер NewsOne Василь Голованов.

Головними дійовими особами «Українського формату» стануть глядачі в студії - 150 осіб - представники різних соціальних сфер із різних регіонів України. Учасники матимуть можливість ставити запитання і голосувати. Гостями шоу будуть впливові політики, громадські діячі, представники всіх політичних сил і перші особи України.

 «У процесі створення та реалізації проекту задіяна вся команда професіоналів телеканалу, якій було поставлено завдання в найкоротші терміни, і з творчого, і з технічного боку, створити масштабне політичне ток-шоу країни. Студія ток-шоу розташувалася у великому павільйоні кіностудії ім. О. Довженка. Для команди NewsOne запуск проекту «Український формат» - це серйозний виклик, новий етап і величезна відповідальність перед телеглядачем», - розповіла генеральний директор NewsOne Олена Рудик.

Політичне ток-шоу «Український формат» на каналі NewsOne щосереди о 20-00.

Як повідомляв «Детектор медіа», нещодавно з телеканалу пішов політтехнолог Дмитро Раімов, який щоп’ятниці о 22:00 вів авторську програму «Політтехнолог».

Також «Детектору медіа» стало відомо, що Юлія Литвиненко може стати генеральною продюсеркою телеканалу NewsOne. Ця інформація наразі не підтвердилася. 

Нагадаємо, попередній генеральний продюсер NewsOne Дмитро Носиков залишив канал 25 липня. Він не коментував причини та обставини звільнення, але зауважив, що це було його особисте рішення. За його даними, з того часу фактично обов’язки генерального продюсера NewsOne виконував виконавчий продюсер мовника Василь Голованов.

На фото: Тигран Мартиросян

Фото: KP.UA

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY