detector.media
Світлана Остапа
«Детектор медіа»
09.11.2017 14:18
Комітет свободи слова відхилив проект щодо несанкціонованої реклами
Комітет свободи слова відхилив проект щодо несанкціонованої реклами
І підтримав два законопроекти щодо реклами, при підготовці яких Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики не є головним.

Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики на черговому засіданні 8 листопада 2017 року відхилив законопроект, внесений народними депутатами України Дмитром Ліньком та Андрієм Лозовим №7004 «Про внесення змін до деяких законів України (щодо несанкціонованої реклами)». Члени Комітету вирішили рекомендувати направити цей проект на доопрацювання суб’єктам права законодавчої ініціативи.

Також Комітет розглянув два законопроекти, з розгляду яких він не є головним, а саме: № 7084 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об’єктів незавершеного будівництва та майбутніх об’єктів нерухомості» та № 7085 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері містобудування.

За результатами розгляду обох проектів у частині, що стосується предмета відання Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, прийнято рішення направити профільному Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства висновок з пропозицією рекомендувати Верховній Раді прийняти зазначені законопроекти в першому читанні за основу.

Фото: Закон і Бізнес

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY