detector.media
09.11.2017 13:21
Мінінформ, «Укрінформ» і посольство Японії представили проект «Японія у фото очима українців»
Мінінформ, «Укрінформ» і посольство Японії представили проект «Японія у фото очима українців»
ІА «Укрінформ», Міністерство інформаційної політики України та Посольство Японії в Україні репрезентували в Арт-хабі виставку робіт-переможців конкурсу «Японія у фото очима українців».

Про це повідомляє прес-служба МІП.

Презентація триватиме до 29 листопада, і кожен бажаючий зможе прийти подивитися на роботи, повідомила під час відкриття виставки координатор року Японії від Мінінформу Марина Соботюк.

«Ініціатори фотоконкурсу - посольство Японії в Україні. МІП надрукувало та організувало презентацію робіт. Ми зробили камерну атмосферу, а для друку обрали матеріал, на якому пейзажі виглядають так, ніби поміщені під скло», - сказала пані Соботюк.

«Ми з початку конкурсу отримали близько 400 фотокарток від українців, - прокоментував другий секретар Посольства Японії в Україні Яскхіро Ікута. - Для виставки ми обрали близько 40 найкращих робіт - переможців тижня».

Нагадаємо, згідно з Указом Президента України Петра Порошенка, з метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв'язків між Україною та Японією, 2017 рік оголошено Роком Японії в Україні.

Як повідомляв «Детектор медіа», 24 серпня на Поштовій площі у Києві пройшла фотовиставка, присвячена історії кримських татар. За словами першої заступниці міністра інформаційної політики України Еміне Джапарової, такі заходи особливо важливі не тільки в контексті інформування громадян про півострів і сьогоднішній стан речей на ньому, а й адвокації теми Криму в інформаційному просторі.

Фото: МІП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY