detector.media
09.11.2017 11:59
Українську анімацію «Викрадена принцеса» покажуть у Латинській Америці та в Індокитаї
Українську анімацію «Викрадена принцеса» покажуть у Латинській Америці та в Індокитаї
Права на показ повнометражного фільму «Викрадена принцеса», який знаходиться у виробництві студії Animagrad, передпродані на нові території.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua Group за результатами  щорічного ринку повнометражного контенту American Film Market у Санта-Моніці (США).

Права на анімаційний фільм «Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила» (The Stolen Princess ) були передпродані компанії Ledafilms для показу на території Латинської Америки.

«Творці The Stolen Princess за цей час довели, що здатні виробляти анімацію найвищої якості. Ми дійсно вражені їхньою роботою. Сама ж історія розказана дотепно і з гумором, ми впевнені, що аудиторія Латинської Америки - діти і їх батьки - по-справжньому полюблять цей фільм. Ми щасливі бути частиною проекту!» - сказав президент Ledafilms Алехандро Леда.

Також на ринку Film.ua Group оголосила про передпродаж фільму «Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила» на нові території: В'єтнам і Камбоджа - компанія Lightning McQueen, Румунія - Idea Film Distribution. Крім того для показу на територіях Польщі та Ірану з’явились нові дистриб'ютори - Monolith Films і Ideal Film відповідно.

Нагадаємо, раніше права на показ анімаційного фільму «Вкрадена принцеса» були передпродані до Китаю, Близького Сходу, Північної Африки, Туреччини, Монголії, Південної Кореї, Болгарії, Литви, Латвії, Естонії, Франції і франкомовні території Європи і Африки. В Україні кінотеатральний реліз заплановано на 7 березня 2018 року, прокатник - Ukrainian Film Distribution, телевізійні права - у «Нового каналу».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY