detector.media
08.11.2017 12:45
У Києві Star Media знімає нову драму «Чуже життя»
У Києві Star Media знімає нову драму «Чуже життя»
Кінокомпанія Star Media розпочала зйомки 12-серійного фільму «Чуже життя» про події довоєнних та післявоєнних часів

Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

Драма – про долю чотирьох людей протягом 16 років – з 1939-го по 1955-й роки.

«Це людська сага про любов, про поламані долі героїв, про той непростий час, в якому їм довелося жити. За 12 серій герої проживають близько 20 років», – розповів про фільм його режисер Олег Фомін.

Також повідомляється, що для оформлення квартир головних героїв знадобилося дві семитонні вантажівки антикварних меблів. Деякі реквізити довелося замовляти в Америці

«Ми збудували досить великі і складні декорації – це шість житлових квартир, не однокімнатні, прошу зауважити, плюс військкомат, –  розповів художник-постановник Лариса Жилко. – Зрозуміло, щоб обставити всю цю площу, потрібно величезна кількість меблів того часу і реквізиту, який буде підкреслювати і відтіняти характер наших героїв. Наприклад, у Люби в кімнаті просто зобов'язане бути гарне трюмо. Поліна шиє на дому, для неї ми знайшли швейну машинку "Зінгер"».

Також у кадр потраплять кілька київських театрів і музей. Деякі об'єкти післявоєнних часів знімали з натури. Крім того, як повідомляє прес-служба кінокомпанії, у фільмі глядач побачить бомбардування, перестрілки, літак того часу.

В серіалі знімаються: Ілля Малаков, Сергій Стрельніков, Катерина Астахова, Олеся Фаттахова, Юрій Шликов та Олег Фомін.

Режисер фільму – Олег Фомін. Сценарій написав Алан Хурумов. Художник-постановник –Лариса Жилко. Продюсери: Лариса Журавська та Влад Ряшин.

Нагадаємо, компанія Star Media починає виробництво української романтичної комедії «Секс і нічого особистого» - адаптація відомого канадського формату «My Awkward Sexual Adventure». 

На фото - кадр з фільму

Фото: прес-служба Star Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY