detector.media
06.11.2017 16:06
5 канал запустив новий авторський аналітичний проект «ЕнергоНЕзалежність»
5 канал запустив новий авторський аналітичний проект «ЕнергоНЕзалежність»
У п’ятницю, 3 листопада, 5 канал представив новий авторський аналітичний проект «ЕнергоНЕзалежність», покликаний стати майданчиком для обговорення питань в енергетичній сфері з людьми, які впливають на її розвиток.

Про це «Детектору медіа» розповіли в прес-службі 5 каналу.

Автор та ведучий  проекту – аналітик з питань енергетики, засновник та голова громадської організації «Управління нової генерації» Микола Войтів.

Українському телебаченню бракує аналітичних проектів, які б об’єктивно оцінювали ситуацію у сфері енергетики, вважають автори проекту. Тому вони створили «проект-діалог справжніх фахівців, в якому ведучий - аналітик з питань енергетики та фахово оперує інформацією, розуміє енергоринок та його тренди, а гості – не пересічні політики, які коментують будь-які теми, а, власне, експерти галузі, люди, які впливають на її розвиток».

«Створення відкритого ліквідного ринку газу дозволить Україні позбутися енергозалежності, - каже автор та ведучий проекту Микола Войтів. - Наш новий проект «ЕнергоНЕзалежність» покликаний не просто обговорити питання в енергетиці, а, що найголовніше, внести конструктив у вирішення проблем в аналізованій сфері. Ми не критикуємо – ми аналізуємо. Мовою даних, перевіреної інформації, фахово, без популізму. Аналітика та аналіз – це основа нашого проекту».

Темою першої програми була «Ціна на газ. Європейський ринок в українських реаліях». Гостем програми - президент Центру глобалістики «Стратегія ХХI» Михайло Гончар.

Авторський аналітичний проект «ЕнергоНЕзалежність» на 5 каналі щоп’ятниці, о 18:15 з повтором щонеділі о 13:25.

Фото: 5 канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY