detector.media
05.11.2017 16:03
«Укрпошта» починає поетапне підвищення зарплат співробітників
«Укрпошта» починає поетапне підвищення зарплат співробітників
УДППЗ «Укрпошта» суттєво підвищить зарплати свого персоналу, заявив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Про це він повідомив в своєму Facebook.

«Робимо крок, який давно планували і який зараз можемо зробити завдяки отриманим результатам – підвищуємо зарплати виробничому персоналу. Для підвищення команда розробила цілу програму, бо самі розумієте, платити більше одразу 70 тисячам співробітників навряд чи хтось зможе», - написав Ігор Смілянський.

За його словами, програма підвищення зарплатні буде поетапною.

Перший етап торкнеться відділень поштового зв’язку обласних центрів. Далі програма буде розгортатися до сільських відділень протягом 2018 року. Поки що – на першому етапі – мова йде про підвищення виплат для начальників, заступників начальників та операторів поштових відділень.

«Перш за все, на нові оклади будуть переведений персонал тих відділень, які показали відмінні результати моніторингу рівня управлінських навичок. В інших відділеннях виплати підвищуватимуть відповідно до проходження цього моніторингу, - зазначив Смілянський.

В середньому ставки будуть підвищені у два рази: наприклад, заробітна плата начальника відділення в Києві буде складати до 14000 гривень, операторів до 7500 плюс мотиваційна складова.

«Бонуси – за оновленою системою, суть якої проста: краще працюєш – більше отримуєш. Крім того, на сортувальних центрах запровадили відрядну форму оплати праці для сортувальників», - розповів гендиректор.

Нагадаємо, Дирекція УДППЗ «Укрпошта» готова запропонувати друкованим виданням знижку на оформлення передплати, якщо її здійснюватимуть самі редакції газет і журналів.

Фото: Facebook Ігоря Смілянського

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY