detector.media
03.11.2017 19:01
Промо-ролик детективу «Речдок» отримав «срібло» фестивалю Clio Entertainment
Промо-ролик детективу «Речдок» отримав «срібло» фестивалю Clio Entertainment
Промо-ролик детективного циклу «Речдок» каналу «Інтер» отримав срібну нагороду в категорії Documentary престижного міжнародного фестивалю кіно, теле- й ігрового маркетингу Clio Entertainment.

Переможці конкурсу були оголошені 2 листопада в Лос-Анджелесі (США), повідомляє сайт премії.

Робота промо-дирекції телеканалу «Інтер» в своїй номінації змагалася з промо-роликами HBO, Netflix, Universal, Fox, CNN, National Geographic, Paramount. Журі конкурсу, до складу якого входили маркетологи з Showtime, Paramount Pictures, Disney Studios та інших відомих компаній,  віддали роботі креативної команди «Інтера» друге місце, повідомляє прес-служба «Інтера».

«"Срібло" на Clio Entertainment в Лос-Анджелесі ще раз довело, що наш "Речдок" - це річ! У компанії HBO і National Geographic відчуваємо себе впевнено. Спасибі всім причетним», - сказав промо-директор телеканалу «Інтер» Олексій Пасічник.

Як повідомляє прес-служба промо-ролик «Речдоку» відзначений нагородами міжнародних і національних фестивалів: отримав дві золоті нагороди на всесвітньому конкурсі телевізійного промо, маркетингу і дизайну PromaxBDA Global Excellence, завоював «золото» на Міжнародному Балтійському фестивалі реклами Golden Hammer, на міжнародному фестивалі реклами «Білий квадрат» в Білорусі - зайняв друге місце в категорії Creative.Film і третє місце в категорії Creative.Online, отримав «бронзу» на Київському міжнародному фестивалі реклами.

Нагадаємо, промо-ролик «Речдоку» удостоївся «срібла» KAKADU Awards і «золота» в категорії «A. Film & Radio» на національному конкурсі творців реклами ADC*UA Awards Клубу арт-директорів України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY