detector.media
03.11.2017 18:11
Російська «Радио Свобода» запускає проект «Сибір. Реалії»
Російська «Радио Свобода» запускає проект «Сибір. Реалії»
Російська служба «Радио Свобода» відкриває інтернет-проект «Сибір.Реалії». Інформаційно-аналітичний сайт розповідатиме про ситуацію й актуальні проблеми зауральських регіонів РФ.

Про це повідомляє українська служба «Радіо Свобода».

На сторінках сайту «Сибір.Реалії» будуть публікуватись новини, репортажі з десятків сибірських міст, інтерв’ю, аналітика й історичні огляди, театральні й книжкові рецензії, колонки коментаторів, фотогалереї і відеоматеріали.

Головне завдання сайту – «чесна, збалансована, неупереджена, точна розповідь про щоденне життя найважливіших, з політичної, економічної і соціальної точок зору, територій Росії, заповнення дефіциту різнобічної інформації про Сибір, аналіз найважливіших соціально-економічних процесів», що відбуваються в цьому регіоні Росії.

Нагадаємо, президент «Радіо Вільна Європа»/ «Радіо Свобода» Томас Кент 2 листопада, в Міжнародний день припинення безкарності за злочини проти журналістів, виступив із заявою, в якій закликав звільнити засудженого в анексованому Криму журналіста Миколу Семену. Він нагадав імена журналістів «Радіо Свобода» і членів їхніх сімей, які опинилися у в'язниці або під загрозою. Серед них Микола Семена, Станіслав Асєєв, Сапармамед Непескулієв, Солтан Ачілова і Азіз Юсупов.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY