detector.media
03.11.2017 17:44
«112 Україна» запускає програму з відомим російським опозиціонером
«112 Україна» запускає програму з відомим російським опозиціонером
4 листопада на телеканалі «112 Україна» відбудеться прем'єра програми з російським політиком Леонідом Гозманом. Проект «Гозман» вийде в ефірі о 18.15.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Програма виходитиме на каналі щосуботи. Разом з ведучими «112 Україна» Ганною Степанець та Віолетою Триковою, які будуть змінювати одна одну потижнево, Леонід Гозман буде обговорювати ключові події тижня: Чому в світі на одні й ті самі події реагують по-різному. А одні і ті ж слова політичних діячів набувають різних трактувань? І як, власне, їх подають суспільству?

Телеканал зазначає, що російський політик бере участь у всіх акціях на підтримку України і в ефірах російських телеканалів відстоює власне право на іншу думку.

«Я живу в Росії і не збираюся звідси їхати. Я хочу, щоб Росія стала, нарешті, нормальної вільною країною. Я не хочу, щоб моя країна захоплювала чужі землі і брехала всьому світу, що вона цього не робила. Я не хочу, щоб мої співгромадяни вбивали людей і гинули самі. Я вдячний каналу "112" за можливість безпосередньо спілкуватися з громадянами вашої прекрасної країни. Я хочу, щоб ви знали - в Росії є люди, які щиро бажають Україні успіху», - сказав Леонід Гозман.

Програму «Гозман» можна буде подивитися на сайті телеканалу і на Youtube.

Леонід Гозман - опозиційний російський політик, президент Загальноросійського громадського руху «Союз Правих Сил», був радником Єгора Гайдара в 1992 році. Гозман - кандидат психологічних наук, лауреат премії «Ліберальної місії» «За мужність у відстоюванні ліберальних цінностей», оглядач «Новой газеты», блогер радіостанції «Эхо Москвы» і автор восьми книг.

Нагадаємо, 4 листопада Олександр Шульга починає як ведучий співпрацю з каналом «112 Україна». Раніше він у якості експерта студії коментував найбільш актуальні події у соціальному та політичному житті країни.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY