detector.media
03.11.2017 16:27
Одна з версій щодо причин вбивства Сергія Самарського – журналістська діяльність
Одна з версій щодо причин вбивства Сергія Самарського – журналістська діяльність
Крім основних версій вбивства депутата міської ради Сєвєродонецька Сергія Самарського, названих раніше, розглядаються журналістська діяльність і неприязні стосунки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прокуратуру Луганської області.

Слідство у справі вбивства Самарського розглядає всі можливі версії вбивства, йдеться в повідомленні, а саме: політичну і журналістську діяльність, особисті неприязні відносини, вчинення вбивства з хуліганських мотивів, а також діяльність його власної юридичної фірми.

Досудове розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури Луганської області.

Як повідомляв «Детектор медіа», у ніч на п'ятницю, 3 листопада, у Сєверодонецьку знайшли вбитим власника місцевої газети «Северодонецкие страсти» депутата Сєверодонецької міськради, радника мера міста Сергія Самарського. Слідство розглядає кілька версій вбивства, головна з них – політичні мотиви.

Як написав у Facebook заступник мера Сєверодонецька Григорій Пригреба, пан Самарський разом із Григорієм Пригебою планував о 20:15 бути в прямому ефірі телеканалу «ЛОТ». Однак до кінця ефіру він не з'явився, тоді і почалися його пошуки.

Раніше поліція назвала основні версії причин вбивства депутата в Сєвєродонецьку - вбивство, пов'язане з політичною, правозахисною діяльністю і активною громадянською позицією, розбійний напад та вбивство, пов'язане з бізнесом.

На фото: Сергій Самарський

Фото: sed-rada.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY