detector.media
02.11.2017 17:14
До 6 листопада - реєстрація на семінар для журналістів з питань переходу України до «зеленої» економіки
До 6 листопада - реєстрація на семінар для журналістів з питань переходу України до «зеленої» економіки
Програма ООН з навколишнього середовища (UNEP) 6 листопада організовує семінар для журналістів щодо шляху та потенціалу переходу України до «зеленої» економіки. Захід буде проведено 7 листопада у межах конференції на тему «Екологічно орієнтоване зростання: шлях України до модернізації і підйому економіки» під керівництвом Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Міністерства екології та природних ресурсів України.

Одразу після проведення семінару зареєстровані журналісти зможуть взяти участь у прес-брифінгу щодо приєднання України до Батумської ініціативи із «зеленої» економіки за участю першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва та міністра екології і природних ресурсів України Остапа Семерака.

До участі в семінарі запрошуються представники ЗМІ 

Що? Семінар для журналістів з питань переходу України до «зеленої» економіки і прес-брифінг «Екологічно орієнтоване зростання: шлях України до модернізації і підйому економіки» щодо приєднання України до Батумської ініціативи із «зеленої» економіки
Коли? 7 листопада 2017 року, 10:45–14:40
Де? Міністерство екології та природних ресурсів України (10:45–13:15)
Кабінет Міністрів України (14:15–14:40)

Учасники:

Семінар буде супроводжуватися синхронним перекладом українською/англійською мовами. UNEP забезпечить перевезення до/з місця проведення заходу.

З питань акредитації, будь ласка, звертайтеся до Лесі Ніколаєвої, офіс UNEP (e-mail: Lesya.Nikolayeva@un.org; тел.:  +41 2291 78672. Кінцевий термін реєстрації: 6 листопада, 17:00. 

Увага! Журналісти, які планують відвідати Кабінет Міністрів, повинні звернутися до Світлани Сушки, тел.: 044 549 9113, Міністерство екології та природних ресурсів України.

Додаткова інформація: медіасемінар організовується у межах фінансованого ЄС проекту «Підтримка «зеленого» зростання в країнах Східного партнерства Європейського Союзу» (EaP GREEN), мета якого полягає в наданні допомоги шести країнам Східного партнерства у переході до «зеленої» економіки. Проект спільно впроваджується Управлінням охорони навколишнього середовища, Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), Економічною комісією ООН для країн Європи (UNECE) та Організацією ООН з промислового розвитку (UNIDO).

Фото: georgetown.edu

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY