detector.media
02.11.2017 17:08
Група «1+1 медіа» створила медійний благодійний фонд для допомоги найбільш незахищеним групам населення
Група «1+1 медіа» створила медійний благодійний фонд для допомоги найбільш незахищеним групам населення
Група «1+1 медіа» заявляє про створення нового благодійного фонду «Ти не один».

Про це повідомляє пресс-служба групи.

За останні два роки медіагрупа реалізувала низку соціальних благодійних проектів – «Переможці», яким опікується Соломія Вітвіцька, «Здійсни мрію» Лідії Таран та «Право на освіту» Наталії Мосейчук. Розуміючи і приймаючи свою відповідальність, керівництво медіагрупи прийняло рішення створити благодійний фонд «Ти не один» групи «1+1 медіа»  та здійснювати спрямований  медійний контроль над важливими  проблемами у суспільстві.

«Ми вирішили використовувати можливості наших телеканалів для того, щоб розповідати  про здійснення мрій дітей, досягнення шкіл, успіхи паралімпійців і повернення до активного життя бійців АТО. При виборі благодійних проектів ми усвідомлено орієнтувалися на напрямки і проекти, які найбільшою мірою страждають від відсутності відкритої, активної, професійної та небайдужою комунікації.

Кожен з них об'єднує не тільки приналежність до uрупи "1+1 медіа", а й спільна місія, загальні цінності. Ми розуміємо всю відповідальність, але успіх попередніх проектів дозволяє нам вірити в успіх фонду, і в те, що таким чином ми зможемо допомагати більше», - сказав Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа».

Керівником благодійного фонду призначено журналістку та громадську діячку Власту Шовковську.

«Успішна реалізація благодійних проектів показала - ми знаходимось на початку великого і благородного шляху. В нашому суспільстві поступово формується прошарок людей, які усвідомлюють свою відповідальність за наше майбутнє і не залишаються осторонь від гострих проблем і готові просто допомагати тим, хто цього потребує», - зазначила керівниця фонду. 

Фонд сконцентрує свою увагу на трьох основних напрямках, об'єднаних ідеєю опіки над найбільш незахищеними з груп населення:

-розвиток безбар'єрного суспільства, зокрема, всебічна допомога воїнам АТО та паралімпійцям.

-розвиток нації, що мріє, зокрема, втілення бажань тяжкохворих дітей, допомога в пошуку унікального шансу на одужання, а також реабілітація батьків дитини.

-розвиток освітянської сфери в Україні, зокрема, втілення тематичних та спеціалізованих просвітницьких проектів.

Для прозорості діяльності благодійного фонду «Ти не один» «1+1» медіа була створена Наглядова Рада Фонду до якої ввійшли: Олександр Ткаченко, Гарік Корогодський,  Андрій Федорів, Ольга Кудіненко, Борис Ложкін, Олексій Павленко,  Юрій Логуш, Роман Торговицький, Геннадій Чижиков.

Нагадаємо, 6 вересня стало відомо, що у справі про розкрадання коштів у «Приватбанку» Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури України здійснити огляд будівлі ТОВ «Поділ Нерухомість», де з 2012 року розташовані офіси «1+1 медіа». У медіагрупі це розцінили як спробу тиску.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY