detector.media
01.11.2017 19:42
З СТБ звільнився головний музичний продюсер
З СТБ звільнився головний музичний продюсер
Головний музичний продюсер телеканалу СТБ Микола Сосін повідомив про своє звільнення з каналу, на якому відпрацював 9 років.

Про це він написав у своєму Facebook.

«Ось і завершений мій шлях довжиною в 9 років роботи на СТБ. Це було "маленьке життя" зі своїми перемогами і поразками, успіхами і розчаруваннями, новими знайомствами і цікавими проектами. Багато що було зроблено і ще більше чекало попереду...Але пора йти далі», - написав Микола Сосін.

Він подякував Руслану Городничому, Галині Пілютіковій за путівку в життя, Володимиру Бородянському за довіру, Талі Пристаєцькій, Костянтину Томільченку і Олександру Братковському  за цікаву роботу і дружбу, Тетяні Липовець - за терпіння.

«Я дуже вдячний за досвід, часом, на перший погляд, завдання, які неможливо реалізувати, але саме це мотивувало і змушувало мене рухатися вперед», - написав він.

Нагадаємо, Микола Сосін відповідав за підготовку на «Євробаченні-2017» музичного номеру з попурі пісень переможців конкурсу минулих років. У документах на «Прозорро», які оприлюднила Національна суспільна телерадіокомпанія України, повідомлялося, що Микола Сосін отримає 116 тис грн. за музику для танцювального номеру у другому півфіналі «Євробачення».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY