detector.media
01.11.2017 17:00
Пішов з життя директор одеського Музею кіно Вадим Костроменко
Пішов з життя директор одеського Музею кіно Вадим Костроменко
На 84-му році пішов з життя український режисер-постановник, оператор, сценарист, письменник, заслужений діяч мистецтв України, директор єдиного в Україні Музею кіно Одеського відділення Національної спілки кінематографістів Вадим Костроменко

Про це повідомляє прес-служба Одеської кіностудії.

Зазначено, що пан Костроменко на кіностудії пропрацював понад 60 років. Як оператор він зняв 13 художніх стрічок, в тому числі з Марленом Хуциєвим працював над фільмом «Весна на Зарічній вулиці».

Найбільш відомими режисерськими роботами Вадима Костроменка є художній фільм «Квартет Гварнері» (1978 р.), телевізійний фільм «Секретний фарватер» (1986 р.),  Працював з Володимиром Висоцьким, Людмилою Гурченко, Петром Тодоровським, Миколою Рибніковим, Наталею Фатеєвою, Юрієм Соломіним, Михайлом Кузнецовим та багатьма іншими.

«Колектив Одеської кіностудії глибоко сумує з приводу важкої втрати і висловлює співчуття та підтримку рідним і  близьким Вадима Васильовича», – йдеться в релізі кіностудії.

Прощання з паном Костроменко відбудеться у п’ятницю, 3 листопада об 11:00 на Одеській кіностудії (Французький бульвар, 33).

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY