detector.media
30.10.2017 17:46
Новий канал запускає другий сезон україномовного проекту «Вар'яти-шоу»
Новий канал запускає другий сезон україномовного проекту «Вар'яти-шоу»
1 листопада в ефірі Нового каналу стартує новий сезон україномовного гумористичного шоу «Вар'яти» на чолі з ведучим і шоуменом Сергієм Притулою.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

На підготовку нового сезону «Вар'яти-шоу» були витрачено кілька місяців, на зйомку - дев'ять знімальних днів у двоповерховій телестудії.

У другому сезоні хронометраж програми збільшився з 75 хвилин до півтора години. У гумористичному шоу стало більше театралізованих мініатюр, і кожен випуск починається з коротких ігрових відеороликів, які налаштують глядачів на гумористичний лад.

Крім того у залі під час зйомки шоу замість масовки сиділи реальні глядачі, які купили квитки на концерт «Вар'яти-шоу».

«Таким чином, ми змогли повернути у павільйон атмосферу, більш притаманну нашим виступам: коли глядач купує квиток і приходить із очікуванням свята, а не коли у павільйоні сидять актори масових сцен, для яких твоя програма – це, хай і смішна, але все ж робота», – пояснив Сергій Притула.

Головний режисер-постановник проекту Олег Боднарчук відзначив, що для нового сезону були побудовані яскраві декорації, плюс творці попрацювали зі світлом.

«Проаналізувавши перший сезон, ми трохи змінили структуру програми. Стало більше костюмованих мініатюр, а щоб кадр став яскравішим – додали світла. Наші актори взагалі перевершили самі себе: мініатюри стали ще смішнішими. Я навіть не можу сказати, яка з програм вийшла сильнішою, а яка – слабшою. Вони всі – круті!», – розповів Олег Боднарчук.

Актори «Вар'яти-шоу» – Валентин Сергійчук (він же Вальон), Володимир Жогло (він же Жошка), Володимир Ковцун (він же Владзьо) і Віталій Тильний - змінювали по кілька образів за один випуск шоу.

«Більше місяця ми готували десятки костюмів для артистів, – розповіла художниця по костюмах Наталія Радченко. – Частину нарядів відшивали, а частину – розшукували по всьому Києву. Уявіть цей квест: сьогодні тобі треба знайти босоніжки на стійких підборах 43-го розміру, а завтра – нарядну сукню ХХХХL. Словом, продавці усіх київських магазинів із назвою на зразок «Пишна краса» тепер знають нас в обличчя!».

У деяких номерах допомагали «Вар'ятам» зіркові гості. Цього року на зйомки шоу завітали Надія Мейхер, Melovin, Леся Нікітюк та Олег Скрипка, в одній з мініатюр з'явиться юний Сергій Притула, роль якого зіграє син ведучого Дмитро Притула.

Нагадаємо, у серпні минулого Новий канал запустив в своєму ефірі оригінальний проект «Зірки під гіпнозом» та концертне шоу «Вар'яти».

Фото:Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY