detector.media
30.10.2017 14:39
Держкомтелерадіо та Укртелерадіопресінститут вчитимуть журналістів висвітлювати євроінтеграцію та партнерство з НАТО
Держкомтелерадіо та Укртелерадіопресінститут вчитимуть журналістів висвітлювати євроінтеграцію та партнерство з НАТО
Держкомтелерадіо та Укртелерадіопресінститут розпочинають серію навчальних семінарів для представників центральних, регіональних і місцевих ЗМІ щодо співробітництва України з НАТО та державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції України.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі Держкомтелерадіо.

Перші семінари «Організація та методи інформування громадськості щодо євроатлантичної інтеграції» та «20 років особливого партнерства України і НАТО: актуальні питання висвітлення співпраці з Альянсом» відбудуться в Києві 24 листопада і 15 грудня відповідно. Крім того інститут спільно з Держкомтелерадіо  розробляє окремий навчальний план проведення виїзних семінарів з цієї тематики  у регіонах, передусім – прикордонних.

Головний наголос на семінарах робитиметься на практичних методах інформування, використанні  у публікаціях результатів соціологічних досліджень щодо співробітництва України з НАТО.

Серед спікерів, які вже дали згоду на участь у серії семінарів упродовж наступного року, народні депутати Борис Тарасюк та Іван Крулько, екс-президент України Леонід Кравчук, член Президії НАН України Володимир Горбулін, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучерів Ірина Бекешкіна, доктор наук, медіа-експерт Лада Рослицька (США), доктор наук, медіа-експерт, професор Амреас Умланд (ФРН), експерт Центру інформації та документації НАТО Вікторія Сієсете (Литва), президент Ліги «Україна – НАТО» Сергій Джердж.

Фото: mw.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY