detector.media
28.10.2017 22:35
На «Інтері» переобрано голову Наглядової ради
На «Інтері» переобрано голову Наглядової ради
24 жовтня Наглядова рада ПрАТ «Телеканал "Інтер"» прийняла рішення про дострокове припинення повноважень голови Наглядової ради Бориса Краснянського , який займав цю посаду з 15 лютого 2013 року.

Про це йдеться у повідомленні на сайті каналу.

«Посадова особа Краснянський Борис Юхимович (паспорт: серія д/н номер д/н виданий  р. д/н - згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних не надано), яка займала посаду Голова Наглядової ради (представник ТОВ "УКРАЇНСЬКИЙ МЕДІА-ПРОЕКТ" - акціонер, що в сукупності володіє часткою в статутному капіталі емітента в розмірі 61%, розмір пакета акцій 61 шт.), припинила повноваження», - повідомляє телеканал за результатами засідання Наглядової ради.

Замість Бориса Краснянського тимчасово виконуючим обов’язки голови Наглядової ради ПрАТ «Телеканал "Інтер"» обраний Роберт Майкл Тобіас Шетлер-Джонс.

«Шетлер-Джонс Роберт Майкл Тобіас (паспорт: серія д/н номер д/н виданий  р. д/н - згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних не надано) обрано на посаду Голова Наглядової ради, що виконує обов'язки Голови Наглядової ради ПрАТ "ТЕЛЕКАНАЛ "ІНТЕР" тимчасово з 25.10.2017 р. (представник ТОВ "УКРАЇНСЬКИЙ МЕДІА-ПРОЕКТ" - акціонер, що в сукупності володіє часткою в статутному капіталі емітента в розмірі 61%, розмір пакета акцій 61 шт.)», - йдеться у повідомленні.

Його обрано головою Наглядової ради на строк  до прийняття рішення відповідним органом управління емітента щодо зміни складу посадових осіб.

Раніше він обіймав наступні посади: виконавчий директор, директор, член Наглядової ради.

Згідно інформації на сайті Group DF, що належить Дмитру Фірташу, Борис Краснянський, як і раніше, є керуючим директором Group DF. Роберт Шетлер-Джонс є заступником голови Ради Group DF (головою є Дмитро Фірташ). У Group DF пан Шетлер-Джонс працює з моменту заснування групи в 2007 році. З 2007 по 2012 рік Роберт Шетлер-Джонс був керуючим директором Group DF. З 1 червня 2013 року є керівником ТОВ «Український медіа-проект» (співвласники - Дмитро Фірташ, Сергій Льовочкін та Валерій Хорошковський), якому належить 61% ПрАТ «Телеканал «Інтер».

Як повідомляв «Детектор Медіа», відомий телеведучий Євген Кисельов в інтерв’ю виданню «Гордон» озвучив причини, через які більше року тому залишив телеканал «Інтер». Тоді він відмовлявся від додаткових коментарів, зазначивши в останньому ефірі ток-шоу «Чорне дзеркало», що  в нього «давно назріла потреба зайнятися деякими проектами в області незалежної політичної журналістики, яку на «Інтері», на жаль, реалізувати не можливо». Тепер Кисельов пояснює, що керувався етичними принципами, на його думку потрібно було витримати паузу хоча б в один рік, аби говорити про деталі звільнення і стосунки з колишніми роботодавцями.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY