detector.media
28.10.2017 14:02
Понад 30 власників та адміністраторів антиукраїнських спільнот у соцмережах отримали вироки суду - СБУ
Понад 30 власників та адміністраторів антиукраїнських спільнот у соцмережах отримали вироки суду - СБУ
Протягом року Служба безпеки України внесла до ЄРДР 40 кримінальних проваджень стосовно адміністраторів антиукраїнських спільнот у соціальних мережах, відносно 37 суд виніс обвинувальні вироки.

Про це йдеться у відповіді СБУ на запит TrueUA.

«У 2017 році до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 40 кримінальних проваджень стосовно власників та адміністраторів спільнот у соціальних мережах, які закликали до повалення конституційного ладу, державної влади, масових заворушень та інших протиправних дій за ознаками вчинення злочинів передбачених ст. 109 та 110 Кримінального кодексу України», – повідомили у СБУ.

Також у СБУ зазначили, що з початку року винесено 37 обвинувальних вироків суду стосовно власників та адміністраторів антиукраїнських спільнот у соціальних мережах.  

Нагадаємо, у жовтні співробітники Служби безпеки України затримали мешканця Дніпра, який підозрюється у розповсюдженні антиукраїнської пропаганди в одній із соціальних мереж.

Також у жовтні у місті Березівці на Одещині співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали місцевого мешканця, який через російські соціальні мережі розповсюджував антиукраїнські матеріали. Відкрито провадження.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY