detector.media
28.10.2017 12:01
У Києві стартувала XIX Міжнародна фотовиставка «День-2017»
У Києві стартувала XIX Міжнародна фотовиставка «День-2017»
27 жовтня у Київській міській галереї «Лавра» відкрилася XIX Міжнародна фотовиставка «День-2017», що триватиме до 5 листопада.

Про це повідомляє «Укрінформ». 

«Багато фото, що показують силу духу людей, які були на фронті, поранені, але можуть дати приклад всім нам. І кожен з нас  відчуває ще більше бажання бути разом і підтримувати один одного. Мені здається, це  є найперший ціннісний результат, який кожен  може винести з цієї виставки - не відгороджуватися... Цього року ми говоримо про здатність творити нове», - сказала на відкритті виставки головна редакторка газети «День» Лариса Івшина.

Загалом на конкурс було подано біля 3000 фотографій як від професійних фотографів, так і від аматорів зі всієї України. 

На виставці в галереї «Лавра» експонуються 350 робіт. Серед номінацій – «Український світ», «Політика», «Фото з історією» та «Світ очима дітей». Після заверешення виставки, за словами Лариси Івшиної, пройдуть партнерські фотовиставки в різних містах країни. 

До 5 листопада кожен з відвідувачів виставки в столиці зможе проголосувати за ту світлину, яка його найбільше вразить. За підсумками цього голосування буде визначено переможеця глядацьких симпатій Києва.

Нагадаємо, флешмоб #PuberMe, який ініціювали американський телеведучий Стівен Колберт (Stephen Colbert) і актор Нік Крол (Nick Kroll), допоміг зібрати 1 мільйон доларів на допомогу постраждалим від урагану в Пуерто-Рико.

В рамках акції Колберт і Крол запропонували знаменитостям опублікувати в Twitter свої підліткові фотографії із хештегами #PuberMe та #PuertoRicoRelief. За кожен викладений знімок фонд AmeriCone Dream, заснований Колбертом, пообіцяв надати 1 тисячу доларів на відновлення острова, постраждалого від урагану Марія.

Усього за тиждень у флешмобі взяли участь більше 200 акторів, музикантів, телеведучих та інших селебріті. Це зокрема Різ Уізерспун, Арнольд Шварценеггер, Кейт Бекінсейл, Сет Роген, Білл Клінтон, Джозеф Гордон-Левітт, Джиммі Феллон і Ребекка Холл.

Фото: газета «День» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY