detector.media
27.10.2017 18:19
У Запоріжжі місцеве видання подасть до суду на депутата, який образив журналістку
У Запоріжжі місцеве видання подасть до суду на депутата, який образив журналістку
23 жовтня сайті Regionnews.net.ua опублікував огляд декларації начальниці Відділу планування та забудови міста департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради Людмили Буянкової. Після цього депутат Запорізької обласної ради («Укроп») Микола Барзіон у Facebook накинувся з лайкою і образами на видання і журналістку Катерину Шевченко, яка дослідила декларацію доньки депутата.

Про це повідомляється на сайті видання.

Микола Барзіон звинуватив видання і журналістку у тому, що матеріал з оглядом декларації Людмили Буянкової «Дві дорогі автівки та 3-кімнатна квартира: чим живе начальниця відділу Департаменту архітектури» був замовним.

«Цікаво, чому обранець, який за його словами цілком законно нажив власні статки, вдався до відвертих образ і безпідставних звинувачень в соціальних мережах? Відповідь на це запитання ми залишимо на розсуд читача», - зазначає видання.

Редакція видання спростовує звинувачення і планує подати судовий позов проти депутата облради.

«Ми не образливі, але зневажати професію журналіста і публічно, захищаючи свою дитину (до речі, не відомо від чого), обзивати автора матеріалу шл…ю – це фрази, за які треба нести відповідальність. Нічого особистого і тим паче “запоріжсталівського”», – повідомляє редакція видання.

Нагадаємо, у вересні Запорізька прокуратура повідомила про підозру зловмисниці, яка напала 1 серпня на журналістку комунального підприємства «Редакція газети “Запорозька Січ”» Тетяну Кучеренко.

На фото - Микола Барзіон

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY