detector.media
27.10.2017 14:13
У «Перших про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK – нова ведуча
У «Перших про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK – нова ведуча
Новою ведучою інформаційно-аналітичної щоденної прямоефірної токінг-студії «Перші про головне. Коментарі» на каналі ZIK стане журналістка Анастасія Гусарєва.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі ZIKу.

Це дебют Анастасії в якості модератора телеефіру наживо. Її напарник в новинній студії – ведучий ZIKу Богдан Машай.

За освітою Анастасія Гусарєва – акторка театру драми та кіно, закінчила Київський національний університет культури і мистецтв. До цього працювала на телеканалі NewsOne. На ZIK перейшла більше року тому – в якості журналістки департаменту інформаційного мовлення та аналітики.

Нагадаємо, «Перші про головне» – інформаційний бренд телеканалу ZIK, що об'єднує щоденні прямоефірні програми новин «Перші про головне. Ранок», «Перші про головне. День», «Перші про головне. Вечір», токінг-студії «Перші про головне. Коментарі» та інформаційно-аналітичний тижневик «Перші про головне. Деталі», який виходить щосуботи. Бренд почав своє існування в загальнонаціональному інформпросторі в День Незалежності України – 24 серпня 2016 року – новинами «Перші про головне». Підсумкова тижнева інформаційно-аналітична програма «Перші про головне. Деталі» виходить в ефір з 17 вересня 2016 року. З 3 жовтня 2016 року в ефірі телеканалу ZIK з'являються токінг-студії «Перші про головне. Коментарі».

Зазначимо, новинні випуски «Перші про головне» та прямоефірні токінг-студії «Перші про головне. Коментарі» за рейтинговими показниками – серед лідерів телеперегляду ZIKу.

Фото: ZIK 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY