detector.media
26.10.2017 17:06
«1+1» починає роботу над новим соціальним телепроектом
«1+1» починає роботу над новим соціальним телепроектом
Телеканал «1+1» починає роботу над новим соціальним реаліті, в якому об'єднані територіальні громади України змагатимуться за інвестиції, створюючи проекти для поліпшення життя в регіонах

Про це йдеться у прес-релізі каналу.

Як повідомляє ка «1+1», у новому проекті візьмуть участь п’ять найініціативніших громад України, які доведуть здатність розкривати економічний потенціал свого регіону. Зазначено, що громада, яка впорається з випробуваннями краще за інших, отримає інвестиційний транш у свій розвиток від фонду Wnisef.

«Процес децентралізації, який набирає обертів у нашій країні, дає величезні можливості для поліпшення життя простих українців в маленьких містечках і селах. На жаль, поки не всі це розуміють. Наш проект про те, як можна ефективно використовувати нові можливості. Він допоможе людям усвідомити, що реформа децентралізації - це не просто можливість самостійно вирішувати, на що витрачати бюджет, а й унікальний шанс для ініціативних людей поліпшити життя у своїй країні, місті чи селі. Ми спробує донести кожному українцю, що добробут всієї країни починається з активної позиції та використання тих можливостей, який є вже сьогодні», – розказала керівник жанрового напрямку іміджевих проектів «1+1 продакшн» Алла Стащенко.

За повідомленням каналу, проект був створений «1+1 продакшн», а реалізується спільно з програмою Doble-USAID, яка підтримує розвиток об'єднаних громад в Україні, а також американським фондом Wnisef.

Проект вийде в ефір на «1+1» в 2018 році.

Нагадаємо, прем’єра нового четвертого сезону вокального проекту «Голос. Діти» відбудеться на телеканалі «1+1» 5 листопада о 21:00.

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY