detector.media
26.10.2017 13:17
У широкий прокат вийшов фільм «Мир Вашому дому!»
У широкий прокат вийшов фільм «Мир Вашому дому!»
У четвер, 26 жовтня, у широкий кінотеатральний прокат вийшов повнометражний художній фільм Володимира Лерта «Мир Вашому дому!»

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі Державного агентства України з питань кіно.  

Фільм створений компанією «Лeрт Карновський» за підтримки Держкіно. Режисер - Володимир Лерт, продюсери – Юрій Карновський, Марія Каель та Володимир Лерт.

Сценарій написали Володимир Лерт та Олександр Кузнєцов за п’єсою Григорія Горіна «Поминальна молитва» та за мотивами творів Шолом-Алейхема.

«Мир Вашому дому!» – це автентична трагікомедія, дія якої відбувається на початку XX століття. Єврейське село в Україні. Бідний молочник Тев’є має п’ять дочок, для яких єдиний шанс вирватися зі злиднів – вдало вийти заміж. Але плани на майбутнє у батька і дівчат кардинально різні.

Прем’єра стрічки відбулася у рамках відкриття 47-го КМКФ «Молодість».

Як писав «Детектор медіа», у серпні цього року організатори Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» оголосили про зміни терміну щорічного проведення – замість жовтня кінофорум тепер проходитиме в останній тиждень травня. 

Але організатори вирішили не відбирати у прихильників КМКФ можливість традиційно насолодитися фестивалем восени та створили спеціальну дводенну подію «Молодість. Пролог – 47», що стала таким собі жовтневим тизером до травневого кінофестивалю.

У рамках спеціальної дводенної події «Молодість. Пролог – 47» проходить Національний конкурс короткого метру, позаконкурсні покази «Фестиваль фестивалів», «Свобода: кіно соціальних змін», а також заходи індустріальної секції, зокрема щорічний пітчинг ідей Boat Meeting.

Фото: скрінщот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY