detector.media
Детектор медіа
26.10.2017 12:48
Учасників «Зважених та щасливих» скинули з дахів високоповерхівок
Учасників «Зважених та щасливих» скинули з дахів високоповерхівок
Творці шоу підготували найекстремальніше випробовування

На СТБ триває сьомий сезон проекту «Зважені та щасливі». Випробування дедалі стають все жорсткішими. Сьогодні глядачам пообіцяли геть екстремальне видовище – перетягування канату через прірву між багатоповерхівками. Кого перетягнули – той падає з даху. Творці шоу, звичайно, попереджають, що вжили всіх можливих заходів безпеки. Для страховки їх на висоті навіть спорудили спеціальну конструкцію.

«Навіть, якщо і були аналоги такого конкурсу за кордоном, то вони реалізовувалися зовсім по-іншому, – розповідає керівник проекту Євген Тунік. – У нас була своя конструкція, свій кран, який стояв посередині і стріла, яка витримувала цю божевільну вагу учасників. Чесно зізнаюся, це було і екстремально, і дорого».

Власне, конкурс може буте небезпечним не тільки через загальні причини – висоту, ризик падіння і таке інше. Не секрет, що деякі люди з надмірною вагою мають серйозні проблеми з серцем, тож надмірний стрес може бути занадто ризикованим. Організатори шоу і це врахували: декількох учасників до цього випробування не допустили за рекомендаціями медиків.

Фото: прес-служба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY