detector.media
26.10.2017 11:24
СТБ анонсує появу нового гумористичного шоу «Вечір з Наталією Гариповою» (ДОПОВНЕНО)
СТБ анонсує появу нового гумористичного шоу «Вечір з Наталією Гариповою» (ДОПОВНЕНО)
Телеканал СТБ приступив до зйомок нового студійного гумористичного ток-шоу «Вечір з Наталією Гаріповою», прем’єра якого відбудеться навесні 2018 року

Ведуча буде не тільки сміятися над собою, а й жартувати над своїми зірковими гостями, повідомляє сайт СТБ та прес-служба каналу.

Серед український зірок, які прийдуть у гості до ведучої: Олег Вінник, Павло Зібров, Людмила Шупенюк, Олександр Педан, Іраклі Макацарія, Дмитро Шуров, Ігор Кондратюк та ін.

Виробництвом нового проекту займається Творче об’єднання №2 Олексія Удовицького.

«У програму ми запрошуємо зірок і намагаємося перевірити – чи мають вони почуттям гумору, чи вміють посміятися над іншими, і головне – над собою. Ми розкриємо деякі таємниці особистого життя зірок і запросимо до студії людей, яких наші герої зовсім не очікують побачити. Програма буде наповнена цікавими розіграшами, веселими іграми та кумедними ситуаціями. Відомі на всю країну люди опиняться героями смішних і незвичайних історій, а також дізнаються про себе багато нового і цікавого», – розповів про новий проект пан Удовицький.

Керівниця проекту – Анастасія Братковська.

«Наше шоу – симбіоз гарного настрою та дурачества. Ми будемо розповідати не просто факти про зірку, а показувати артиста по-новому, веселитись з ним щиро та з гумором. Ми хочемо подарувати глядачам приємні емоції і, звичайно, дізнатись більше про людей, які будуть приходити в гості до Наталії. Для кожного епізоду ми ретельно вивчаємо людину, її діяльність та життя, продумуємо з психологом її участь. Все, що глядачі побачать – імпровізація, як від Наташи, так і від зірок. Крім того, ми будемо влаштовувати соціальні експерименти, пранки та ігри з реальними людьми просто на вулиці», – розповіла пані Братковська.

Наталія Гаріпова – перший український комік, здійснивший сольний стендап-тур по Україні; переможешь стендап-фестивалю в Одесі O'Fest в номінації «Кращий жіночий стендап»; переможець 1st International Standup Comedy Week в номінації Відкритий мікрофон на російській та англійській мовах.

«Ми готуємо наше шоу, як інженери – американські гірки. Буде все: сміх, захват, мурахи, сльози, жіночий крик. Жіночий крик – в основному мій. У нашому шоу не буде ніяких масок. Разом ми станемо ближче: люди, які виходять кожного дня на сцену та люди, які кожного дня виходять на зміну. Наше шоу буде про те, що доки ми сміємось над собою – ми справжні. Я давно в шоу-бізнесі, добре знаю його зсередини, і коли мені зателефонували та запропонували стати ведучою, я погодилась не одразу. Я витримала довгу паузу, аж секунд пять, і потім вже погодилась», – розказала ведуча.

Повідомляється, що шоу вийде на телеканалі СТБ навесні 2018 року.

Нагадаємо, у серпні телеканал ICTV запустив промокампанію свого нового комедійного шоу «Комік на мільйон».

У вересні студія «Квартал 95» та Drive Production розпочала роботу над новим гумористично-розважальним україномовним шоу «Ігри приколів»

На фото - Наталія Гарипова

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY