detector.media
25.10.2017 18:49
«Лтава» оновлює формат випусків новин та робить контент доступним на багатьох платформах
«Лтава» оновлює формат випусків новин та робить контент доступним на багатьох платформах
У жовтні полтавський телерадіоканал «Лтава» запровадив експрес-випуски «Полтавських телевізійних новин» у прямому ефірі, а також відкрив власний Telegram-канал.

Про це повідомляє прес-служба мовника.

П’ятихвилинні випуски «Полтавських телевізійних новин» у новому форматі виходять в ефірі об 11.55 та о 15.00. Нова постійна ведуча денних випусків експрес-новин - Юлія Логвиненко

«Я вважаю, нам глядачі будуть більше довіряти, якщо ми транслюємо наші новини наживо. Завдяки цьому ми випускаємо новини як "гарячі пиріжки", щойно з події», - сказала ведуча. 

Юлія Логвиненко працює журналістом служби інформації на "Лтаві" більше п’яти років і також є ведучою щотижневої програми «Полтавщина СПОРТивна».

У жовтні запрацював офіційний Telegram-канал телерадіоканалу «Лтава».  Журналіст «Лтави»  Ігор Ізотов зараз працює з соціальними мережами телерадіоканалу. 

«Нині у Полтаві та області мало ЗМІ працює з Telegram. Наша позиція така, що наш контент має бути доступним на багатьох платформах. Я бачу перспективу в такому способі доставки новин. І впевнений, що до нас потягнуться читачі», - сказав журналіст.

Нещодавно телеканал відкрив свою сторінку в мережі Instagram.

Нагадаємо, у вересні телеканал «Лтава» запустив проект «Міфи про Полтаву», який виходить в ефір протягом дня в люфтах між програмами і рекламою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY