detector.media
23.10.2017 19:04
Поліція відкрила кримінальне провадження через побиття журналіста у Кропивницькому
Поліція відкрила кримінальне провадження через побиття журналіста у Кропивницькому
15 жовтня у Кропивницькому невідомий побив місцевого журналіста Дмитра Семенюка через зауваження щодо викинутого з вікна пакет сміттяу.

Про це повідомляє видання «Гречка».

За словами Дмитра Семенюка, подія сталася на вулиці Попова. В під’їзді одного з будинків він помітив компанію - двоє дорослих чоловіків, жінки та діти.

«Провів дівчину, виходжу з під’їзду і бачу як з вікна, де гуляє компанія, вилетів натоптаний пакет зі сміттям. Картина, м’яко кажучи, обурила. Пішов до компанії і попрохав забрали пакет. Навчений ранами професії, тому пояснювати пішов з увімкненим на запис телефоном. Особа, яка вказала, що сміття викинув він, почала себе агресивно поводити та нанесла мені кілька ударів в голову. Відповідати не став, бо потім довести що це був напад, а не бійка, важко», - зазначив журналіст у своєму Facebook.

Після інцеденту Дмитро Семенюк звернувся до поліції, «швидкої», обласної лікарні та знову до поліції. Наразі поліція шукає нападників та обіцяє притягнути їх до відповідальності

Як йдеться в сюжеті ТСН, лікарі діагностували у журналіста черепно-мозкову травму, струс мозку, забиття скроні. За фактом нападу поліція відкрила кримінальне провадження.

Нагадаємо, у ніч з 9 на 10 травня у Кропивницькому невідомі обікрали кореспондентський пункт телеканалу «Інтер». Крадії залізли в офіс через вікно, виламавши його ломом та вкрали робочий ноутбук Asus, власний планшет оператора і його гаманець. Власкор «Інтера» Олена Бринза повідомила, що з журналістською діяльністю крадіжку корпункту не пов'язує.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY