detector.media
23.10.2017 15:49
МІП та ІМІ проводять тренінг з безпеки для журналістів в зоні АТО
МІП та ІМІ проводять тренінг з безпеки для журналістів в зоні АТО
Чотириденний тренінг з безпеки для журналістів, які висвітлюють події в зоні АТО, що розпочався 20 жовтня, проводиться за ініціативи Міністерства інформаційної політики України, за підтримки проекту Ради Європи «Зміцнення свободи медіа і створення системи Суспільного мовлення в Україні» та за участі експертів та тренерів Інституту масової інформації.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформполітики.

«Програму тренінгу сформовано максимально практично та корисно, таким чином, щоб учасники отримали всебічні знання та опанували безпечні навички для виконання своєї суспільно надважливої роботи в небезпечних умовах», - сказала у своєму вступному слові завідувачка сектору з питань європейської інтеграції МІП Людмила Василенко.

Тренінг включає в себе курс загальної домедичної допомоги, навчання з надання першої невідкладної допомоги в умовах бойових дій, програму з цифрової та інформаційної безпеки та загальні правила безпеки в гарячих точках.

Під час тренінгу учасники дізнаються про особливості роботи в небезпечних зонах, як поводитися під час обстрілів, як убезпечити себе від мін, пасток, розтяжок, а також відпрацюють алгоритми дій при евакуації. Учасники відпрацьовуватимуть здобуті знання та навички на полігоні в умовах, максимально наближених до реальних.

Нагадаємо, проект Ради Європи «Зміцнення свободи медіа і створення системи Суспільного мовлення в Україні» має на меті зміцнити роль медіа та Суспільного мовлення як інструментів для досягнення консенсусу в суспільстві. Проект впроваджується в рамках Плану дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки.

Фото: mip.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY